Flere har tidligere tilkendegivet deres uforpligtende interesse i at få fjernvarmen til Hem. Derfor har vi arbejdet videre med planerne for fjernvarmeudvidelsen, og vi kan nu præsentere jer for lidt flere specifikke detaljer om priser og vilkår. Vi har derfor brug for, at du tilkendegiver, om du stadig er interesseret i at få fjernvarme.

For at komme videre med projektet har vi brug, at du udfylder nedenstående, og dermed giver din tilkendegivelse. Du kan læse mere om de nye informationer om priser og vilkår under formularen.

Hvis du tidligere har tilkendegivet din interesse, behøver du ikke udfylde resten. Har du ikke tidligere tilkendegivet din interesse, skal du udfylde alle informationer.
Ved at udfylde ovenstående og klikke send tilkendegiver du, at du gerne vil tilslutte din bolig til fjernvarmenettet. Tilmeldingen bliver først bindende, når du på et senere tidspunkt – såfremt nok boligejere i Hem viser interesse, og et efterfølgende projektforslag fra Skive Fjernvarme godkendes af Skive Kommune – underskriver en egentlig kontrakt om fjernvarme. Når du underskriver en sådan kontrakt, vil du også blive opkrævet et mindre depositum som sikkerhed for tilmeldingen.
Ved at klikke send accepterer du desuden, at vi opbevarer dine oplysninger og kontaktinformationer til fremtidig brug vedr. den potentielle fjernvarmeudvidelse i Hem.

 

(Obs. Hvis du ejer flere ejendomme, som du ønsker tilsluttet til fjernvarmen, skal du tilmelde dig med hver adresse.)

Nye informationer
Kampagnetilbuddet for tilslutning til fjernvarmen i Hem vil være 35.000 kr. inkl. moms. Der skal min. være 70 %, der underskriver en kontrakt, før vi kan komme i gang med projektet.

Kampagnetilbuddet indeholder stikledning, afmontering og bortskaffelse af dit gamle naturgas- eller oliefyr. Derudover indeholder tilbuddet en leasingordning, hvor du til en god pris kan lease fjernvarmeveksleren gennem Skive Fjernvarme. Vi sørger for service af fjernvarmeveksleren hvert 2. år, og nødvendigt vedligehold og reservedele er med i leasingprisen.

Når vi har opnået den nødvendige forhåndstilslutning, og projektforslaget er blevet godkendt af Skive Kommune, skal du underskrive en kontrakt og betale et depositum på 8.000 kr. inkl. moms.

Depositummet er en forsikring for os om, at tilmeldte boligejere reelt ønsker fjernvarme. Skulle fjernvarmen i Hem alligevel ikke blive en realitet, så får du naturligvis dit depositum tilbage. Men skulle du undervejs, efter depositummet er betalt, vælge en anden varmekilde, får du ikke dit depositum tilbage. De 8.000 kr. inkl. moms. bliver naturligvis modregnet i kampagnetilbuddet.

//