Før Skive Fjernvarme kan gå i gang med at udarbejde et betinget projektforslag, som skal godkendes af Skive Kommune og bruges til ansøgning om støtte ved Energistyrelsen, er det nødvendigt, at alle interesserede boligejere i Hem udfylder nedenstående uforpligtende formular. Informationerne skal dels bruges som fundament for, at Skive Fjernvarmes bestyrelse kan beslutte at udarbejde projektforslaget, og dels skal oplysningerne bruges til at beregne og planlægge udvidelsen i projektforslaget.

Udfyld derfor venligst følgende og klik send, hvis du ønsker fjernvarme til din ejendom i Hem. Du kan læse mere om fjernvarmetilslutningen, varmeprisen og fjernvarmens fordele under formularen.

Ved at udfylde formularen og klikke send tilkendegiver du uforpligtende, at du er interesseret i, at din bolig tilsluttes fjernvarmenettet. Tilmeldingen bliver først bindende, når du på et senere tidspunkt – såfremt nok boligejere i Hem viser interesse, og et efterfølgende projektforslag fra Skive Fjernvarme godkendes af Skive Kommune – underskriver en egentlig kontrakt om fjernvarme. Ved underskrivelse af en sådan kontrakt vil du også blive opkrævet et mindre tilmeldingsgebyr, som sikkerhed for tilmeldingen.
Ved at klikke send accepterer du desuden, at vi opbevarer dine oplysninger og kontaktinformationer til fremtidig brug vedr. den potentielle fjernvarmeudvidelse i Hem.

 

Fjernvarmetilslutningen

Hvis fjernvarmen bliver en realitet i Hem, tilbyder Skive Fjernvarme et tidsbegrænset kampagnetilbud på at blive tilsluttet fjernvarmenettet. Tilbuddet vil indeholde etablering af stikledning på din grund samt afmontering og bortskaffelse af dit gamle naturgas- eller oliefyr.

Derudover tilbyder vi en leasingordning, hvor du til en god pris kan lease fjernvarmeveksleren gennem Skive Fjernvarme. Vi sørger for service på anlægget hvert 2. år, og nødvendigt vedligehold og reservedele er med i leasingprisen. Leasingprisen er 1.260 kr. årligt for en ejendom med et boligareal op til 175 m2 og 1.620 kr. op til 350 m2.

Vi sender yderligere information via e-mail eller brev, så snart vi ved, om fjernvarmeudvidelsen i Hem ser ud til at kunne blive en realitet. I den information beskriver vi også, hvordan processen i så fald kommer til at foregå, og hvad den forventede tidsplan bliver. Og naturligvis, hvad prisen på at blive tilsluttet fjernvarmenettet bliver.

Beregn din varmepris

Med de nuværende gaspriser kan et standardhus i Skive spare mange penge på varmeregningen ved at skifte fra naturgas til fjernvarme. Prøv prisberegneren på vores hjemmeside og se, hvad netop din bolig kan spare. Bemærk at prisberegneren ikke medregner det tillæg, som fjernvarmekunder i Hem skal betale, før udvidelsen til Hem kan løbe rundt økonomisk. Tillægget til varmeprisen forventes at være 2.500 kr. ekstra om året – forudsat at nok tilmelder sig og at projektforslaget endeligt godkendes.