Nu kan du få komfortabel fjernvarme til en god pris og med grøn samvittighed
Store dele af Skive har allerede fjernvarme, men nu får yderligere 2.000 ejendomme tilbudt fjernvarme i de kommende år. Hvis du ejer en af de pågældende ejendomme, får du tilsendt brev herom. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og underskrive kontrakten i brevet og sende den retur.

Og hvis du tilmelder dig, inden kampagnetilbuddet udløber, ordner vi alt det praktiske for dig. Lige fra første spadestik til VVS-arbejdet og indtil det varme vand når ud i dine radiatorer. Kampagnetilbuddet er 22.500 kr. inkl. moms og indeholder stikledning, afmontering og bortskaffelse af dit gamle naturgas- eller oliefyr. Derudover indeholder tilbuddet en leasingordning, hvor du kan lease fjernvarmeanlægget gennem Skive Fjernvarme for 1.260 kr. årligt for en ejendom med et boligareal op til 175 m2 og 1.620 kr. op til 350 m2. Vi sørger for service på anlægget hvert 2. år, og nødvendigt vedligehold og reservedele er med i leasingprisen.

Læs mere om investerings- og stikledningsbidrag efter udløb af kampagnefristen nederst på siden.

Fælles fjernvarme til en god og stabil pris - og med grøn samvittighed
Med de nuværende gaspriser kan et standardhus i Skive spare næsten 30% på varmeregningen ved at skifte fra naturgas til fjernvarme. Prøv vores prisberegner og se, hvad netop din bolig kan spare.

Langt det meste af fjernvarmen i Skive er produceret på CO2-neutralt brændsel, og Skive Fjernvarme er dermed længere i den grønne omstilling end mange andre steder i Danmark. Et standardhus, der skifter fra naturgas til fjernvarme i Skive, kommer derfor til at spare 90% i CO2-udledning.

Halvdelen skal med
Lige nu planlægger vi, hvordan og hvornår udrulningen af fjernvarmen skal ske. Vi starter i de områder, hvor det giver bedst mening ift. planlægningen og økonomien. Udvidelsen i dit område forudsætter, at helst op imod halvdelen tilmelder sig, ellers kan udvidelsesprojektet ikke løbe rundt.

Du kan se, om du kan få fjernvarme, ved at klikke på knappen nedenunder. 

Kontakt evt. vores energirådgiver på 97 52 09 66, så vi kan svare på de spørgsmål, du måtte have, før du er klar til at tilmelde dig fjernvarmen.

Investerings- og stikledningsbidrag efter udløb af kampagnefristen
Hvis du benytter vores kampagnetilbud og tilmelder dig inden tidsfristen ordner vi alt det praktiske for dig. Kampagnetilbuddet er 22.500 kr. inkl. moms og indeholder stikledning, afmontering og bortskaffelse af dit gamle naturgas- eller oliefyr. Derudover indeholder tilbuddet en leasingordning, hvor du  leaser fjernvarmeanlægget ved Skive Fjernvarme. Leasingordningen koster pt. 1.260 kr. årligt inkl. moms for en ejendom med et boligareal op til 175 m2 og 1.620 kr. op til 350 m2 og den aktuelle pris vil altid fremgå af vores takstblad. Vi sørger for service på anlægget hvert 2. år, og nødvendigt vedligehold og reservedele er også med i leasingprisen.

Hvis du først tilmelder dig efter kampagnefristen, kan din ejendom stadig nå at komme med på fjernvarmenettet – men ikke længere til den attraktive kampagnepris. I stedet skal du selv betale et investeringsbidragsbidrag på 15.000 kr. inkl. moms. Derudover skal du betale et stikledningsbidrag på 1.500 kr. pr. meter stikledning op til 20 meter og 750 kr. pr. meter derover. Er længden på stikledningen f.eks. 18 meter skal der betales 42.000 kr. inkl. moms i samlet tilslutningsbidrag for at blive tilkoblet Skive Fjernvarme.

Derudover skal du også selv betale for demontering af dit gamle olie- og gasfyr og montering af den nye  fjernvarmeveksler – og du er selvfølgelig velkommen til at benytte dig af Skive Fjernvarmes leasingordning. Her skal du dog selv skal stå for installation af varmeveksleren og betale en VVS’er for monteringen af fjernvarmeveksler samt en elektriker til at lave de nødvendige elinstallationer til fjernvarmeveksleren.

Der er således mange penge at spare og samtidig tager Skive Fjernvarme sig af alt det praktiske med hensyn til koordinering af egne entreprenører og håndværkerne der skal stå for installationsarbejdet i dit hus hvis du benytter dig af vores kampagnetilbud – nemmere kan det ikke være.

//