Nu kan du få komfortabel fjernvarme til en god pris og med grøn samvittighed
Store dele af Skive har allerede fjernvarme, men nu får yderligere 2.000 ejendomme tilbudt fjernvarme i de kommende år. Hvis du ejer en af de pågældende ejendomme, får du tilsendt brev herom. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og underskrive kontrakten i brevet og sende den retur.

Og hvis du tilmelder dig, inden kampagnetilbuddet udløber, ordner vi alt det praktiske for dig. Lige fra første spadestik til VVS-arbejdet og indtil det varme vand når ud i dine radiatorer. Kampagnetilbuddet er 22.500 kr. inkl. moms og indeholder stikledning, afmontering og bortskaffelse af dit gamle naturgas- eller oliefyr. Derudover indeholder tilbuddet en leasingordning, hvor du kan lease fjernvarmeanlægget gennem Skive Fjernvarme for 1.260 kr. årligt for en ejendom med et boligareal op til 175 m2 og 1.620 kr. op til 350 m2. Vi sørger for service på anlægget hvert 2. år, og nødvendigt vedligehold og reservedele er med i leasingprisen.

Fælles fjernvarme til en god og stabil pris - og med grøn samvittighed
Med de nuværende gaspriser kan et standardhus i Skive spare næsten 40% på varmeregningen ved at skifte fra naturgas til fjernvarme. Prøv vores prisberegneren og se, hvad netop din bolig kan spare.

Langt det meste af fjernvarmen i Skive er produceret på CO2-neutralt brændsel, og Skive Fjernvarme er dermed længere i den grønne omstilling end mange andre steder i Danmark. Et standardhus, der skifter fra naturgas til fjernvarme i Skive, kommer derfor til at spare 90% i CO2-udledning.

Tilmeld dig nu: Halvdelen skal med
Lige nu planlægger vi, hvordan og hvornår udrulningen af fjernvarmen skal ske. Vi starter i de områder, hvor flest tilmelder sig, og hvor det giver bedst mening ift. planlægningen og økonomien. Udvidelsen i dit område forudsætter, at helst op imod halvdelen tilmelder sig, ellers kan udvidelsesprojektet ikke løbe rundt.

Du kan også uforpligtende tilkendegive, hvorvidt du er interesseret i, at din bolig tilsluttes fjernvarmen. Det gør du i vores status- og tilmeldingsmodul. Der kan du også indtaste din adresse og følge med i, hvornår vi forventer at udvide fjernvarmen i dit område.

Kontakt evt. vores energirådgiver på 97 52 09 66, så vi kan svare på de spørgsmål, du måtte have, før du er klar til at tilmelde dig fjernvarmen.